Érvényes: 1.11. 2023

Köszöntjük a MiF Kft. weboldalán! (továbbiakban „mi”, „minket” vagy „a cég”). Ez az oldal információkat nyújt arról, hogyan gyűjtjük, használjuk és hozzuk nyilvánosságra azokat a személyes adatokat, amelyeket a www.mif.sk weboldalunkon keresztül megosztasz velünk (továbbiakban „weboldal”).

1. Személyes adatok gyűjtése és használata

Weboldalunk látogatása során bizonyos információkat automatikusan gyűjtünk, ideértve az IP címet, a böngésző típusát, a nyelvet, az eszközazonosítót és egyéb technikai adatokat. Ezeket az információkat a weboldalunk kezelésére, fejlesztésére, trendek elemzésére és a használati statisztikák összegyűjtésére használjuk.

Emellett személyes adatokat is gyűjthetünk, amelyeket online űrlapok kitöltésekor, weboldalunkra való regisztrációkor, termékvásárlás során vagy egyéb interakciók során adsz meg. Ezek az adatok tartalmazhatnak neveket, kapcsolattartási információkat és egyéb információkat, amelyek a szolgáltatásaink nyújtásához szükségesek.

2. Személyes adatok felhasználásának céljai

A tőlünk kapott személyes adatokat az alábbi célokra használhatjuk:

  • Szolgáltatásaink nyújtása és kezelése.
  • Weboldalunk tartalmának fejlesztése és testreszabása.
  • Kapcsolattartás veled, beleértve a kérdéseidre való válaszadást és információk nyújtását termékeinkről és szolgáltatásainkról.
  • Jogszabályi kötelezettségek teljesítése és a cég jogainak és vagyonának védelme.

3. Személyes adatok megosztása

Az általad megadott személyes adatokat alapvetően nem tervezzük megosztani harmadik felekkel a te beleegyezésed nélkül. Bizonyos esetekben azonban megoszthatjuk az adatokat olyan szolgáltatókkal, akik segítenek nekünk az oldal üzemeltetésében és szolgáltatások nyújtásában.

4. Személyes adatok biztonsága

Megfelelő intézkedéseket teszünk a személyes adatok jogosulatlan hozzáférés, módosítás, visszaélés vagy megsemmisítés elleni védelme érdekében. Az adatok biztonságos környezetben tárolódnak, és csak azoknak a jogosult személyeknek van hozzáférésük.

5. Az Ön jogai

Jogában áll kérni személyes adataihoz való hozzáférést, azok javítását, törlését vagy az adatkezelés korlátozását. Emellett jogában áll tiltakozni az adatok kezelése ellen, valamint az adatok hordozhatóságát kérni. Ha kérdése vagy kérése van személyes adataival kapcsolatban, lépjen kapcsolatba velünk a megadott elérhetőségeken.

6. Adatvédelmi irányelvek módosításai

Ezeket az Adatvédelmi irányelveket időről időre frissíthetjük. Azokat a változásokról információkat ezen az oldalon tesszük közzé. Ajánljuk, hogy rendszeresen ellenőrizze ezeket az irányelveket az esetleges frissítések érdekében.

Köszönjük, hogy elolvasta az Adatvédelmi irányelveinket.

MiF Kft.