Hívjon minket

+421 42 4441014

Település

Dubnica nad Váhom

Bor címkék

"Adjon új lendületet arculatának címkéink által"

Nyomtatás minősége

UV Flexo nyomtatás és digitális nyomtatás kisebb mennyiségekre.
Festékek:
  • alap színek
  • metalikus (fémhatásu)
  • pasztell
  • speciális kevert színek

Hideg prégelés

A címke nemesítés egyik formája a prégelés, különböző színű színfóliákkal. Nagyon közkedvelt eljárás, amellyel fémhatást tudunk elérni a kiválasztott motívumon.

Domborítás vagy homorítás

Ezzel az eljárással a kiválasztott motívumot az alapanyag magassága felé vagy alá tudjuk vinni, különleges hatást adva így a grafikának.

Szitanyomás

Lakkréteg felvitele szitanyomással kölcsönöz a nyomatnak egy különleges kiemelt 3D effektust, amely hasonló mint a domborítás. Ezzel az eljárással ki tudjuk emelni a kívánt motívumot a grafikán, hogy az vizuálisan előtérbe kerüljön. Ezt az eljárást használják a vak (Braill) íráshoz is. Lakkon kívül festéket is felvihetünk a címkére, így a vastagabb rétegnek köszönhetően magasabb szintre emelhetjük a címkéket.

Forma stancolás

Különleges formájú stancszerszám gyártására is van lehetőség. Ezeket a gyártás előtt a mi technológiánkhoz és az önök applikációjához igazítjuk, hogy gördülékenyen menjen a termelés.

Meleg prégelés

A címke igényességét növeli, azzal hogy kiválasztott motívumot nem csak fémhatással látja el, hanem ki is emeli azt az alapanyag magassága felé és így egy úgyn. 3D hatás érhető el.

Lakkozás és élettartalom

Lakkréteg felvitelével növeljük a címkék élettartalmát. Növeli az ellenállását a dörzsölődéstől, víztől, szennyeződéstől. A lakkok elérhetők fényes, matt vagy csillogó kivitelben.

Lamináció

Két alapanyag össze laminálásával jön létre egy olyan alapanyag amely védve van a külső behatásoktól. Vannak alap és textúrált lamináló fóliák is, amivel szintén növelhető a címke atraktivítása és megjelenése. Ilyen pl. a soft touch (bársonyhatásu) vagy a fényes hatású lamináló fólia. Elérhető vele egy különleges megjelenés, ami biztosan megragadja a vásárlót.

Minőségi címke nyomtatása

Arany vagy ezüst prégfóliákkal való nyomtatás

Ez a nyomtatási eljárás, ahol arany vagy ezüst prégfóliákat használunk kihangsúlyozza a címke eleganciáját és egyediségét.

Strukturált alapanyagra való nyomtatás

A strukturált alapanyag elegáns megjelenést kölcsönöz a címkének a palackon

Grafikai feldolgozás

Grafikai feldolgozás házon belül

A bor a lélek tükre és a címke a kapu ebbe a csodálatos világba.

A jövő karnyújtásnyira

lepenie-rfid-etikety-nahlad

RFID chipes címke

A 21. századi vívmányok lehetővé teszik, hogy a címkéket egyedi RFID chippel lássuk el, amely rejtve van a címkében vagy megjelölve rajta. Okostelefon segítségével beolvasódik a címke tartalma.

Fotka 2023-06-01 14.13.55

Láthatatlan működtetés

A chip funkcionalitása a címke alá van rejtve

IMG_7556

Az RFID chippek különböző típusai

RFID chipeket különböző méretekben és típusokban kínáljuk a címkék bármilyen formájához és felhasználásához

"A bor egy műalkotás a palackban - mi segítünk megalkotni izlése arculatát."

Szabolcs Pusztai

Szabolcs Pusztai

Kereskedelmi képviselő

Lássa el termékét elegáns címkéinkel. Nyomtatásunk érdekes és professzionális megjelenést hoz létre, amely vonzza ügyfeleit.

Munkaidő

© 2023 MiF s.r.o.