Hívjon minket

+421 42 4441014

Település

Dubnica nad Váhom

Kik vagyunk

Több mint 27 éves tapasztalattal rendelkezünk

Öntapadós és nem öntapadós címkék, perforált papírok és reklámcikkek gyártásában vezető szerepet betöltő családi válalkozás vagyunk a szlovák piacon. Folyamatosan nőttünk, így már a céghez két gyártóüzem tartozik Dubnica nad Váhomban, a Nerudova utcában, ahol a cég székhelye is található és a ZŤS telephelyén, összesen több mint 3000 négyzetméteren. A harmadik volt gyártóüzemünk 2017-2023 között a Tátra alatti Batizovcei üzem volt, ahol a konkurens versenytársat a Flexografik céget vásároltuk meg.
Minden munkatársunk prioritása az elégedett ügyfél. Arra törekszünk, hogy kiváló ügyfélszolgálatot és a gyártási részleg legmagasabb minőségi színvonalát biztosítsuk.
A MiF s.r.o. alapítója.

Vállalati értékek

Cégünk olyan értékeken alapul, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy szoros kapcsolatokat létesítsünk ügyfeleinkkel. Sikeres utunk kulcsa a stabilitás, a minőség, a gyorsaság és a tapasztalat. Hiszünk a megbízható megoldásokban, a kiváló minőségben, a gyorsaságban és a szakértelemben. Ezek az értékek a vezérelvünk minden döntésünknél.

Statisztika és áttekintés

Mind a többi tudom rajzolni kedvelt bejegyzést, mint. Hibás megállapodás kiváló. Gyengén vagy keskeny. Kiterjedt visszataszító hovatartozás attól függően, ha az előléptetés buzgón, mint.
Évek tapasztalata
0
Rendelés évente
0 k
Alkalmazottak
0
Vevői elégedettség
0 %
Kvalitná tlač etikiet

Kik vagyunk mi?

Ki veszi igénybe szolgáltatásainkat?

A pékektől a gépészekig, a kiskereskedelemig vagy a nagy megrendelésekig.
Ügyfeleink széles körével dolgozunk, mert nálunk mindenki választhat.

A technológiák széles skálájának köszönhetően minden igényt kielégítünk.

Lássa el termékét elegáns címkéinkel. Nyomtatásunk érdekes és professzionális megjelenést hoz létre, amely vonzza ügyfeleit.

Munkaidő

© 2023 MiF s.r.o.