Hívjon minket

+421 42 4441014

A város

Dubnica nad Váhom

Kik vagyunk

Máme viac ako 27 ročnú prax

Öntapadós és nem öntapadós címkék, perforált papírok és reklámcikkek gyártásában vezető szerepet betöltő családi válalkozás vagyunk a szlovák piacon. Folyamatosan nőttünk, így már a céghez két gyártóüzem tartozik Dubnica nad Váhomban, a Nerudova utcában, ahol a cég székhelye is található és a ZŤS telephelyén, összesen több mint 3000 négyzetméteren. A harmadik volt gyártóüzemünk 2017-2023 között a Tátra alatti Batizovcei üzem volt, ahol a konkurens versenytársat a Flexografik céget vásároltuk meg.
Minden munkatársunk prioritása az elégedett ügyfél. Arra törekszünk, hogy kiváló ügyfélszolgálatot és a gyártási részleg legmagasabb minőségi színvonalát biztosítsuk.
A MiF s.r.o. alapítója.

Vállalati értékek

Cégünk olyan értékeken alapul, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy szoros kapcsolatokat létesítsünk ügyfeleinkkel. Sikeres utunk kulcsa a stabilitás, a minőség, a gyorsaság és a tapasztalat. Hiszünk a megbízható megoldásokban, a kiváló minőségben, a gyorsaságban és a szakértelemben. Ezek az értékek a vezérelvünk minden döntésünknél.

Statisztika és áttekintés

Mind a többi tudom rajzolni kedvelt bejegyzést, mint. Hibás megállapodás kiváló. Gyengén vagy keskeny. Kiterjedt visszataszító hovatartozás attól függően, ha az előléptetés buzgón, mint.
0
Évek tapasztalata
0 k
Rendelés évente
0
Alkalmazottak
0 %
Vevői elégedettség

Kik vagyunk mi?

Ki veszi igénybe szolgáltatásainkat?

A pékektől a gépészekig, a kiskereskedelemig vagy a nagy megrendelésekig.
Ügyfeleink széles körével dolgozunk, mert mindenki válogathat közülünk.
A technológiák széles skálájának köszönhetően minden igényt kielégítünk.

Lássa el termékét elegáns címkéinkel. Nyomtatásunk érdekes és professzionális megjelenést hoz létre, amely vonzza ügyfeleit.

Munkaidő

© 2023 MiF s.r.o.