Borászok

Nyomtatás minősége

UV Flexo nyomtatás és digitális nyomtatás kisebb mennyiségekre.
Festékek:
  • alap színek
  • metalikus (fémhatásu)
  • pasztell
  • speciális kevert színek

Hideg prégelés

A címke nemesítés egyik formája a prégelés, különböző színű színfóliákkal. Nagyon közkedvelt eljárás, amellyel fémhatást tudunk elérni a kiválasztott motívumon.

Domborítás vagy homorítás

Ezzel az eljárással a kiválasztott motívumot az alapanyag magassága felé vagy alá tudjuk vinni, különleges hatást adva így a grafikának.

Szitanyomás

Lakkréteg felvitele szitanyomással kölcsönöz a nyomatnak egy különleges kiemelt 3D effektust, amely hasonló mint a domborítás. Ezzel az eljárással ki tudjuk emelni a kívánt motívumot a grafikán, hogy az vizuálisan előtérbe kerüljön. Ezt az eljárást használják a vak (Braill) íráshoz is. Lakkon kívül festéket is felvihetünk a címkére, így a vastagabb rétegnek köszönhetően magasabb szintre emelhetjük a címkéket.

Forma stancolás

Különleges formájú stancszerszám gyártására is van lehetőség. Ezeket a gyártás előtt a mi technológiánkhoz és az önök applikációjához igazítjuk, hogy gördülékenyen menjen a termelés.

Meleg prégelés

A címke igényességét növeli, azzal hogy kiválasztott motívumot nem csak fémhatással látja el, hanem ki is emeli azt az alapanyag magassága felé és így egy úgyn. 3D hatás érhető el.

Lakkozás és élettartalom

Lakkréteg felvitelével növeljük a címkék élettartalmát. Növeli az ellenállását a dörzsölődéstől, víztől, szennyeződéstől. A lakkok elérhetők fényes, matt vagy csillogó kivitelben.

Lamináció

Két alapanyag össze laminálásával jön létre egy olyan alapanyag amely védve van a külső behatásoktól. Vannak alap és textúrált lamináló fóliák is, amivel szintén növelhető a címke atraktivítása és megjelenése. Ilyen pl. a soft touch (bársonyhatásu) vagy a fényes hatású lamináló fólia. Elérhető vele egy különleges megjelenés, ami biztosan megragadja a vásárlót.

Luxus címke nyomtatás

Arany vagy ezüst színü prégfóliákkal való nemesítés:

Ez a nyomtatási eljárás a címkének igényességet és egyediséget kölcsönöz

Textúrált papírra való nyomtatás:

A strukturált papír eleganciát ad a boros címéknek a palackon

RFID chippel ellátott címke

A 21. században a címkét életre lehet kelteni beültetett RFID chip segítségével, ami fel van tüntetve a címkén. Okostelefon segítségével beolvasódik a chip tartalma.

Lépjen kapcsolatba velünk

Használja az alábbi elérhetőségek valamelyikét és kérjen ingyenes árajánlatot.

A cég központja és gyártócsarnoka

Terület ZŤS - raktár