Praktický a štýlový obal na čaj a kávu predáva

Obal na čaj a kávu predáva. Pomôžeme vám presvedčiť zákazníkov obalom i etiketou

Obal na čaj a kávu do veľkej miery ovplyvňuje nákupné rozhodnutia spotrebiteľov. Z tohto dôvodu sa investícia do kvalitného obalu a vhodne navrhnutej etikety vyplatí.

Podľa štatistík si kávu doprajú denne až tri štvrtiny Slovákov. Polovica ju pije hneď po prebudení. 60 percent obyvateľov našej krajiny si týždenne dožičí približne 15 šálok kávy. Na vzostupe je aj pitie čaju, hoci ho vypijeme menej – 12 ton čaju a takmer 17 ton kávy ročne.

To znamená, že atraktívny dizajn balenia kávy a čaju je kľúčový pri rozhodovaní sa zákazníka o kúpe.

Poznáme aktuálne trendy a pomôžeme vám s návrhom i výrobou obalov na čaj i etikiet na kávu

Neviete, aký obal zvoliť na kávu či čaj, ktoré ponúkate? Máte problém s návrhom etikety na čaj a kávu? Prečítajte si, aké sú aktuálne trendy i naša ponuka.

Minimalistický dizajn

Sáčky na čaj a kávu, ktoré disponujú jednoduchým a čistým dizajnom, zhotovené z kvalitných materiálov, pôsobia sofistikovane a priťahujú pozornosť zákazníkov.

Dizajn obalu na čaj a kávu je jedným z prvých krokov, ktoré je potrebné komunikovať s výrobcom obalov, aby bol konkrétny obal či motív vôbec realizovateľný. Pomôžeme vám nielen s grafickým spracovaním obalu na čaj, ale zabezpečíme aj komplexný servis od návrhu, cez výrobu a tlač vrecka či etikety, až po dodávku priamo ku vám.

Radi vám navrhneme a vyrobíme aj obal s logom na čaj či kávu.

Udržateľnosť

Zákazníci sú čoraz viac zameraní na prírodné a udržateľné produkty. Týka sa to aj obalov na čaj a kávu. Preferujú používanie prírodných farieb a vzorov, recyklovateľné materiály a rôzne iné ekologické riešenia.

Naše obaly na čaj dodávame v kotúčoch, zhotovené z papiera s polyuretánom, papierom alebo fóliou. To znamená, že k dispozícii sú aj udržateľné riešenia. Za zmienku stojí náš baliaci papier, zhotovený zo zberového papiera recykláciou, ktorý je zároveň 100-percentne recyklovateľný.

Ak sa rozhodnete čaj či kávu predávať v sklených obaloch, potom môžu byť riešením zmývateľné samolepiace etikety. Ich výhodou je, že z obalu sa dajú odstrániť jednoduchým použitím vody. Ide o revolučný krok v oblasti etiketovania.

Okrem toho dodávame čisté i farebné etikety na čaj a kávu vo formátoch podľa požiadaviek zákazníka.

Výrazné a originálne grafické prvky

Hoci je v trende minimalizmus, obaly a etikety na čaj a kávu zaujmú kreatívnymi a výraznými grafickými prvkami. Môže ísť o jedinečné vzory, kresby alebo typografiu. Práve tie obalom dodávajú vizuálnu príťažlivosť, vzbudzujú záujem a lákajú spotrebiteľov ku kúpe. S návrhom vám radi pomôžeme aj v tomto prípade.

Originalita obalu na čaj ide ruka v ruke s etiketou. Naše farebné etikety disponujú potlačou až do 8 farieb, vrátane laku. Môžu byť matné, alebo lesklé i so špeciálnymi tvarovými výsekmi.

Naša spoločnosť disponuje 5 flexotlačovými strojmi, nakoľko ide o najpopulárnejší spôsob tlače etikiet. Stroje dokážu tlačiť na rôzne materiály, ako papier, fólie či kartón. Zákazníci oceňujú schopnosť tlače jemných detailov, ako napríklad tenkých čiar s použitím až 8 UV alebo vodových farieb.

Nezastupiteľnú rolu pri výrobe obalov na čaj a kávu má digitálna tlač roll to roll. Slúži na výrobu samolepiacich etikiet na kotúči z papierov a fólií, vrátane štruktúrovaných papierov.

Inovatívne a interaktívne prvky

Žijeme v dobe, keď technológie neustále napredujú. Obaly na čaj a kávu s interaktívnymi prvkami, ako napríklad QR kódy alebo RFID etikety, pomáhajú zaujať spotrebiteľov a podporiť nezabudnuteľný zážitok z používania produktu aj tým, že poskytujú informácie v podobe odkazov na videá, blogy, súťaže či návody na použitie.

Ponúkame vám biele i farebné RFID etikety. Práve tie majú zásadný vplyv na budovanie značky, vytvorenie vzájomného vzťahu medzi výrobcom a zákazníkom a, samozrejme, aj na vzbudenie dôvery. Ich používaním dávate zákazníkom signál, že idete s dobou a používate moderné technológie.

Čím sú výnimočné RFID etikety? QR kód nemusí byť na obale čaju či kávy vizuálne atraktívny. RFID etikety disponujú mikročipom a anténou, ktoré zabezpečujú prostredníctvom rádiových vĺn dostupnosť informácií atraktívnych pre zákazníka.

Jedinečný obal na kávu a čaj môžete mať aj vy!

Chcete mať dizajnovo atraktívny, praktický a udržateľný obal na čaj či kávu? V tom prípade nás neváhajte kontaktovať. Radi vám poskytneme bližšie informácie.

Vylepšite svoj výrobok s našimi elegantnými etiketami. Naša tlač vytvorí zaujímavý a profesionálny vzhľad, ktorý priláka vašich zákazníkov.

Pracovná doba

© 2023 MiF s.r.o.