Etikety fruit tag na označenie ovocia a zeleniny sú pevné a odolné

Tajomstvo fruit tag etikiet: Pevnosť, odolnosť a ohľaduplnosť k prírode

Fruit tagy sa označujú aj pojmom prívesné štítky alebo visačky na ovocie a zeleninu. Vyrábame ich na mieru v najvyššej kvalite z materiálov, ktoré sa dajú recyklovať i kompostovať.

Fruit tag etikety sú štítky, ktoré sú pripevnené k ovociu a zelenine, ako napríklad k zemiakom, cibuli, citrusovým plodom či červenej repe. Využívajú ich najmä pestovatelia ovocia a zeleniny.

Najčastejšie uzatvárajú a označujú sieťové (rašlové) vrecia. Okrem toho sú zdrojom informácií o produkte. Predstavujú aj významný marketingový nástroj, pretože sú najdôležitejšou časťou obalu. Ak zákazníka zaujmú, je pravdepodobné, že si daný produkt zapamätá a stane sa lojálnym.

Prečo sú fruit tag etikety dôležité?

Fruit tagy spĺňajú viaceré funkcie, ktoré možno zhrnúť do nasledovných bodov:

  • Identifikujú produkt, čo je užitočné napríklad pri exotických druhoch ovocia a zeleniny.
  • Sú zdrojom informácií o kvalite, pôvode, druhu, triede alebo dátume zberu zeleniny a ovocia i spôsobe jeho pestovania.
  • Obsahujú nutričné informácie, údaje o obsahu makroživín i mikroživín, vlákniny i kalórií. To je dôležité najmä pre vyznávačov zdravého životného štýlu, ľudí so stravovacími obmedzeniami či na redukčnej diéte.
  • Sú významným nástrojom propagácie a budovania značky.
  • Slúžia aj na manipuláciou so sieťovým vreckom, a preto musia byť pevné a odolné.

Alternatívou fruit tag etikiet môžu byť pásky na sieťkovo balené ovocie a zeleninu.

Vyrábame visačky na ovocie a zeleninu na mieru

Štítky na uzavretie a označenie potravinárskych sieťok vyrábame vo viacerých formátoch, konkrétne v rozmeroch 40 x 168 mm, 38 x 163 mm a 38 x 144 mm. Využívame 1 až 7 farieb s lakovaním. Obľúbené sú aj obojstranne potlačené fruit tagy.

Naša spoločnosť produkuje visačky na ovocie a zeleninu na mieru od roku 2018. To znamená, že máme s týmto typom etikiet bohaté skúsenosti.

Ponúkame vám ich vo viacerých variantoch. Obľúbené sú:

  • polypropylénové fruit tagy s termocitlivým papierom s alebo bez FSC,
  • prívesné štítky z biodegradovateľnej PLA fólie v kombinácii s termocitlivým papierom,
  • fruit tagy z tvrdého papiera.

Polypropylénové fruit tagy s termocitlivým papierom s (bez) FSC

Polypropylénové visačky na ovocie a zeleninu s termocitlivým papierom predstavujú inovatívne riešenie v označovaní produktov. Vyrábame ich z polypropylénu, ktorý disponuje pevnosťou a odolnosťou. Termocitlivý papier zjednodušuje a zefektívňuje označenie čerstvého ovocia a zeleniny. Fruit tagy z polypropylénu s certifikátom FSC sú navyše šetrné k životnému prostrediu.

Polypropylénové prívesné štítky sa k sieťovým vreciam ľahko pripevňujú a disponujú dostatočným priestorom na uvedenie všetkých dôležitých informácií.

Fruit tagy z biodegradovateľnej PLA fólie s termocitlivým papierom

Je pri vašom podnikaní dôležitá udržateľnosť? V tom prípade sú pre vás ekologickejším riešením fruit tagy z biodegradovateľnej PLA fólie. Vyznačujú sa vysokou kvalitou, tuhosťou a čo je dôležité, kompostovateľnosťou.

PLA fólia je vlastne biologicky odbúrateľný plast vyrobený na báze kukurice, čiže pochádza z obnoviteľných zdrojov. Po použití sa jednoducho rozloží v komposte bez negatívneho vplyvu na životné prostredie. Disponuje odolnosťou voči vlhkosti a nízkym teplotám.

Fruit tagy z biodegradovateľnej PLA fólie sú praktickým riešením pre farmárov, distribútorov a prevádzkovateľov obchodov. Jednoducho sa používajú a umožňujú efektívne označovanie produktov. Predstavujú tiež pozitívny signál smerom k zákazníkom, že vám ako producentovi ovocia a zeleniny záleží na životnom prostredí.

Fruit tagy z tvrdého papiera

Ak je ohľaduplnosť k životnému prostrediu dominantným faktorom budovania vašej značky, ponúkame vám visačky na ovocie a zeleninu z tvrdého papiera. Tento variant etikiet oceňujú aj naši obchodní partneri v susednom Rakúsku. Fruit tagy sú pre aplikačné linky a na dotlač váhy a EAN kódu sa využívajú termotransferové pásky.

Ekologické fruit tagy sú zhotovené z čistého papiera a dajú sa jednoducho recyklovať. Nevýhodou tohto typu etikety je, že sú náchylnejšie na poškodenie.

Hľadáte najlepšie riešenie fruit tag etikiet? V tom prípade nás neváhajte kontaktovať prostredníctvom kontaktného formulára, telefonicky alebo mailom. Radi vám poskytneme bližšie informácie.

Vylepšite svoj výrobok s našimi elegantnými etiketami. Naša tlač vytvorí zaujímavý a profesionálny vzhľad, ktorý priláka vašich zákazníkov.

Pracovná doba

© 2023 MiF s.r.o.