Etikety na víno vyrobíme aj v malom množstve

Etikety na víno, ktoré hovoria “KÚPTE MA”, vám vyrobíme aj v malom množstve

Vlastné etikety na víno pomôžu budovať povedomie o vašej značke, dodajú profesionálnejší imidž, prilákajú nových zákazníkov a odlíšia vás od konkurencie. My vám ich vyrobíme aj v malom množstve.

Neviete sa stále rozhodnúť, či investovať do profesionálneho návrhu a výroby vínových etikiet, alebo to urobiť svojpomocne? Myslite na to, že etikety na víno sú jedným z kľúčových nástrojov marketingu, ktorý propaguje vašu značku, pomôže vám získať viac lojálnych zákazníkov, odlíši vás od konkurencie, prinesie vám profesionálnejší imidž, zvýši predaj a pokiaľ si ich necháte navrhnúť a vytlačiť u nás, ušetríte čas, energiu i financie.

Ako mať etikety na víno, ktoré hovoria “kúpte ma”?

Na trhu s vínom je obrovská konkurencia. Podľa odhadov sa na ňom celosvetovo objaví až 26 000 nových produktov ročne. Napríklad v Nemecku sa propaguje okolo 50 000 značiek vína. Len na Slovensku máme 700 vinárov, ktorí produkujú vína rôznych odrôd.

Aj preto sa vinári snažia priniesť na trh vína s dokonalou receptúrou, experimentujú s tvarom fľaše, hrúbkou skla a, samozrejme, etiketami. Podľa odborníkov sú pre bežného spotrebiteľa kľúčovým faktorom pri rozhodovaní sa o kúpe práve etikety na víno. Tie obsahujú informácie, ktorým sa rozumejú znalci vína. Avšak 50 až 80 percent bežných konzumentov sa nachá viesť dizajnom etikety, ktorá ho zaujme.

Cieľom etikety na víno je upútať, útočiť na duševné rozpoloženie zákazníka, vyvolať v ňom emócie, poukázať na problémy dnešnej doby, pričom môže byť ručne kreslená, minimalistická, s fotografiami či netradičnými prvkami. Stále v kurze sú aj vtipné etikety na víno.

  • Napríklad známe vinárstvo Schumann-Nägler to “zaklincovalo”, pretože súčasťou dizajnu etikety je štýlový klinec.
  • Vinárstvo Bodega Matsu má na vínach portréty, ktoré znázorňujú rodinné hodnoty a skúseností troch generácií.
  • Na elegantné, jemné a štýlové etikety na víno stavilo vinárstvo Frescobaldi pri vínach Castello Pomino.

Etikety na víno vám navrhneme i vyrobíme aj v malom množstve za výhodnú cenu

Bez ohľadu na to, či hľadáte etikety na víno pre vína zo svojho vinárstva alebo svadobné etikety na víno, môžete sa na nás obrátiť. Vyhnete sa tak experimentovaniu, hľadaniu šablóny etikety na víno či pátraniu po tom, aký má etiketa na víno rozmer.

Vyrobíme vám štandardné i luxusné etikety na víno. S návrhom a tvorbou etikiet na víno máme bohaté skúsenosti a vzor etikety na víno s vami preberieme do najmenších detailov. “Keď sa spojí predstava vinára a odbornosť nášho grafika, vznikne etiketa na víno podľa vašich predstáv a konečný vzhľad bude v 100-percentnom prevedení. Etiketa musí vyzerať perfektne. Náš grafik pozná technológie a výrobu etikiet. Vinár vie, čo tam chce mať a ako to má vyzerať. Týmto spojením sa konečný produkt posunie vyššie medzi konkurenciou, čím zaručene stúpne predajnosť,” vysvetľuje Timotej Filípek.

Disponujeme technológiami, vďaka ktorým sme schopní vyrobiť minimum etikiet. “Vieme vyrobiť aj len jednu samolepiacu etiketu, ktorá zodpovedá etikete na víno a obohatí produkt zákazníka, čím sa dostane na vyššiu úroveň. Materiál je plne voliteľný, potlač je v CMYKu, farebnom modeli založenom na subtraktívnom miešaní farieb. Je možné pridať sieťotlač bez dodatočných nákladov,” hovorí Timotej Filípek.

Etikety na víno a ich cena

  • Etikety na víno zo štandardného papiera môžu vyjsť už od 0,001 eura za kus.
  • Vínové samolepiace etikety zo štruktúrovaného papiera so zmývateľným lepidlom, potlačené rôznymi odtieňmi farieb, so zlatením z horúcej razby, s niektorými prvkami s 3D efektom, alebo 3D efektom zo sieťotlače môžu byť už na úrovni 0,20 eura za kus v závislosti od množstva a použitej technológie.
  • Samozrejme, platí, že čím menšie množstvo, tým vyššia cena. Je rozdiel, či vyrábame 500, 5 000 alebo 50 000 kusov etikiet na víno.

Chcete mať etikety na víno, ktoré vás odlíšia od konkurencie, pomôžu získať lojálnych zákazníkov a zvýšiť predaj? V tom prípade nás neváhajte kontaktovať.

Vylepšite svoj výrobok s našimi elegantnými etiketami. Naša tlač vytvorí zaujímavý a profesionálny vzhľad, ktorý priláka vašich zákazníkov.

Pracovná doba

© 2023 MiF s.r.o.