Prečo si nechať navrhnúť a vytlačiť etikety na víno u nás

5 dôvodov, prečo si nechať navrhnúť a vytlačiť etikety na víno u nás

Etikety na víno sú kľúčovou záležitosťou pri rozhodovaní sa zákazníka o kúpe. Je veľká pravdepodobnosť, že ak konzumenta zaujme etiketa na fľaši, víno si aj kúpi.

Etikety na víno nie sú len nálepky na fľaši, ktoré identifikujú značku a disponujú údajmi stanovenými legislatívou. Etikety na víno sú príležitosťou, ako spotrebiteľa zasvätiť do tajov vášho vinárstva, prezradiť mu viac o víne, zdôrazniť jeho charakter i kvalitu. Predstavujú jedinečnú šancu, ako odlíšiť vaše víno od konkurencie a pomôcť mu vyniknúť.

Skúsení vinári vedia, že rovnako podstatný ako obsah vínovej fľaše, je aj jej vonkajší vzhľad, pričom kľúčovú rolu v tomto smere hrá práve etiketa. Podľa prieskumov 50 až 80 percent zákazníkov sa pri kúpe vína rozhoduje podľa etikety.

Trendy v oblasti návrhu a výroby etikiet sa sústreďujú, napríklad na šetrnosť k životnému prostrediu, využívanie špeciálnych techník, materiálov a vizuálnych návrhov, maximalizáciu výnosov a minimalizáciu nákladov.

Čo sa týka samotnej grafiky, na etiketách sú stvárnené rôzne motívy, ktorých úlohou je zaujať, vyjadriť sa k spoločenským problémom či predstaviť hodnoty vinárstva. Stále populárne sú aj vtipné etikety na víno.

Etikety na víno vám navrhneme a vytlačíme. Prečo sa obrátiť na nás?

Uvedomujeme si, že etikety na víno majú schopnosť odlíšiť vaše víno od konkurencie a zaradiť ho na trhu medzi žiadané. Prečo by ste si mali vybrať práve nás?

Poskytujeme kompletný servis od grafického návrhu až po finálnu tlač

Vyrobiť etikety na víno, ktoré na prvý pohľad zaujmú a zároveň spĺňajú legislatívne kritériá, nie je jednoduché. Je potrebné vedieť, napríklad rozmer etikety na víno, povinné obsahové náležitosti, nájsť vhodný vzor etikety na víno a tak ďalej.

V snahe ušetriť sa niektorí vinári snažia vymyslieť dizajn etikety na víno svojpomocne, alebo oslovia grafické štúdio. Avšak potom môžu nastať problémy pri výrobe etikety alebo externe navrhnuté etikety na fľaše sú drahé. “Dizajn alebo grafika samolepky je prvotná. Je to prvá kľúčová vec, ktorú treba spraviť vopred a hlavne odkomunikovať priamo s tlačiarňou, aby nápad či predstavy boli vytlačiteľné a technologicky zrealizovateľné. Často sa stáva, že grafické štúdio, ktoré spraví vinárovi grafický návrh etikety na víno, je veľmi prešpekulovaný a etiketa je buď nevyrobiteľná, alebo veľmi predražená. My ponúkame zákazníkom kompletný servis pod jednou strechou. Vytvoríme grafický návrh, cenovú ponuku a výrobu etikiet už od začiatku tak, aby bol zákazník spokojný a bez starostí. Podľa zadaných parametrov vieme pokračovať tak, aby sme zákazníkovi ponúkli to, čo si želá v najvyššej kvalite a priaznivej cene,” vysvetľuje Timotej Filípek.

Máme k dispozícii špičkové technológie

Uvedomujeme si, že svet technológií neustále napreduje, a preto držíme krok s dobou. V našom podniku nájdete špičkové stroje a profesionálov, ktorí ich obsluhujú. Aj preto dokážeme vyrobiť nielen štandardné, ale aj luxusné etikety na víno so zušľachtením v podobe embosu, debosu, zlatenia či plochej razby.

Produkujeme etikety na víno v originálnom tvare a výreze, s reliéfnou razbou, ochranným lesklým, matným alebo trblietavým lakom či na textúrovanom papieri. Za zmienku stojí aj soft touch efekt a vloženie RFID čipu s prepojením na webstránku či youtube kanál.

Dokážeme vyrobiť aj malé množstvo etikiet za výhodnú cenu

Máte malé vinárstvo či obmedzený rozpočet, alebo hľadáte etikety na víno na svadbu? Naša spoločnosť je snáď jediná na Slovensku, ktoré ponúka luxusné materiály a 3D sieťotlač aj v malom množstve, napríklad 50 kusov a to bez vstupných poplatkov za nástroje potrebné na výrobu.

Štandardné etikety z bežného papiera a potlačené niekoľkými farbami dokážeme vyrobiť už v cene 0,001 eura za kus. Cena luxusnej etikety na víno môže byť už od 0,20 eura v závislosti od množstva a použitej technológie.

Sme slovenská firma s bohatými skúsenosťami

Na slovenskom i zahraničnom trhu pôsobíme viac ako 27 rokov a splnili sme želania stovkám zákazníkov z domova i zo sveta. Vyrábame etikety, RFID etikety, papier i reklamné predmety, pričom etikety, perforovaný a výplňový papier produkujeme vo vlastných výrobných priestoroch.

Etikety na víno, alkohol či potraviny, fólie a reklamné predmety potlačíme na našich tlačiarenských strojoch. Našou najvyššou prioritou je spokojnosť zákazníka, a preto si zakladáme na spoľahlivej a rýchlej komunikácii a prípadné reklamácie riešime okamžite.

Záleží nám na životnom prostredí

Patríte medzi vinárstva, ktoré budujú zodpovednú značku s ohľaduplnosťou k životnému prostrediu? Ponúkame vám zmývateľné etikety na fľaše. V porovnaní s bežnými etiketami sa dajú jednoducho odstrániť teplou vodou, čo uľahčuje ich vrátenie do obehu, alebo samotnú recykláciu.

Chcete si nechať navrhnúť a vyrobiť etikety na víno, ktoré dajú vášmu vínu vizuálnu pečať jedinečnosti? V tom prípade nás neváhajte kontaktovať.

Vylepšite svoj výrobok s našimi elegantnými etiketami. Naša tlač vytvorí zaujímavý a profesionálny vzhľad, ktorý priláka vašich zákazníkov.

Pracovná doba

© 2023 MiF s.r.o.