Úspešná akcia „Do práce na bicykli“ – Spoločne sme prekročili očakávania!

Vážení čitatelia,

s potešením vám prinášame správu o úspešnej akcii „Do práce na bicykli“, ktorú sme nedávno organizovali v našej firme. Bol to nultý ročník tejto iniciatívy, a musíme povedať, že výsledky nás nadmieru tešia!

Do práce na bicykli

Naši zamestnanci, medzi ktorými sa nachádzajú nielen trhači asfaltu, ale aj fantómovia chodníkov, sa zapojili do projektu s veľkým záujmom a nadšením. Bez ohľadu na to, či preferujú bicyklovanie, chôdzu pešo alebo jazdu autom, každý z nich dokázal prekonať samého seba a aspoň raz sa rozhodol prísť do práce iným spôsobom, ako je zvyknutý.

Sledovali sme výkony našich zamestnancov a musíme povedať, že sme viac ako spokojní s dosiahnutými výsledkami. Niektorí z nich sa umiestnili na výborných pozíciách, a dokonca niektorí z našich „Walkerov“ (zamestnanci, ktorí chodia do práce pešo) sa dostali na druhé a tretie miesto v rámci celej mestskej oblasti. Je to úžasné!

Spolu sme našlapali neuveriteľných 1215 km a nachodili 320,91 km, čím sme dokázali ušetriť až 398,68 kg CO2. Tieto čísla nás nadchýnajú a s hrdosťou môžeme povedať, že sme dosiahli významný prínos k ochrane životného prostredia.

Chceli by sme sa poďakovať všetkým zamestnancom, ktorí sa zapojili do tejto akcie. Vaša účasť a angažovanosť nám dodáva obrovskú motiváciu a ukazuje, že sme jedným tímom s rovnakým cieľom – zlepšovať svoje zdravie a prispievať k udržateľnosti nášho životného prostredia. V najbližších dňoch plánujeme stretnutie, kde spoločne zhodnotíme naše výkony a vyhlásime najlepšieho „trhača asfaltu“ a „fantóma chodníkov“. Termín tohto stretnutia vám poskytneme čoskoro.
Ešte raz vám chceme vyjadriť našu vďaku za váš aktívny prínos a za to, že ste sa zapojili do akcie „Do práce na bicykli“. Vaše úsilie a odhodlanie nám ukazuje, aké silné a zodpovedné je naše zamestnanecké spoločenstvo. Nech žiarime v našom úspechu a pokračujme v podobných iniciatívach, ktoré nám pomáhajú vytvárať lepšiu budúcnosť pre všetkých.

Vylepšite svoj výrobok s našimi elegantnými etiketami. Naša tlač vytvorí zaujímavý a profesionálny vzhľad, ktorý priláka vašich zákazníkov.

O produktoch

Pracovná doba

© 2023 MiF s.r.o.